Empresonen a Almeria tres gironins vinculats amb dues tones d'haixix trobades en una barca d'un veí de l'Escala

Tres homes residents a les comarques gironines, entre ells un veí de la Vall d'en Bas i un altre de l'Escala, i un veí de Ceuta han estat empresonats al centre penitenciari d'El Acebuche, a Almeria, per la seva vinculació amb el carregament de dues tones d'haixix que la Guàrdia Civil i el servei de vigilància van comissar la setmana passada en una embarcació que entrava al port esportiu de Roquetas de Mar. L'embarcació era una barca esportiva d'un veí de l'Escala i la droga va ser trobada en un doble fons que havien fet a l'embarcació perquè no es veiés. Però els agents va interceptar la barca quan entrava al port i, després d'escorcollar-la, van descobrir 71 fardells, que feien un pes total de 2.000 quilos, i van detenir els tres ocupants de l'embarcació i també l'home, el veí de la Vall d'en Bas, que els esperava a terra. Després de declarar al jutjat, tots quatre van ser empresonats.

També han estat empresonats, a Màlaga, quatre guàrdies civils i cinc persones més relacionades amb un altre carregament de dues tones d'haixix comissat a la desembocadura del riu Güi, a Torrox.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.