Successos

Trenquen el vidre d'un cotxe a l'AP-7 i roben a la conductora 3.500 euros

La víctima estava dormint dins del vehicle, a l'àrea de servei del Gironès sud

Van ser detinguts tres homes, que van ser interceptats a la sortida de Cardedeu

Una conductora que estava dormint dins del seu vehicle, que havia estacionat a l'àrea de servei del Gironès sud de l'AP-7, va ser sorpresa per uns desconeguts que li van sostreure la bossa de mà, on portava 3.500 euros. Poc després de rebre l'avís, la policia va aconseguir detenir els lladres i recuperar íntegrament els diners que s'havien apropiat. El succés va tenir lloc el 7 d'octubre a les quatre de la matinada. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners que estava duent a terme tasques de seguretat ciutadana per l'autopista va ser informada que una dona havia sigut víctima d'un assalt. Els efectius es van adreçar al lloc on era la denunciant: estava a l'àrea de servei situada a l'altura del quilòmetre 70, poc abans de la sortida de l'AP-7 que condueix a l'aeroport Girona-Costa Brava. La dona, resident a la comarca del Vallès Occidental, va relatar als agents que durant un trajecte que estava fent amb el cotxe en direcció a Barcelona es va aturar a descansar. Va aparcar a l'àrea de servei i va quedar adormida dins l'automòbil. De sobte, tres homes que no coneixia es van aproximar al turisme, van trencar el vidre d'una finestra i es van endur la bossa de mà de la conductora, on hi havia un total de 3.500 euros distribuïts en tres sobres.

La víctima va veure que els lladres s'escapaven amb un cotxe. Els Mossos van interceptar, instants després, un vehicle amb tres ocupants que circulava a gran velocitat per l'autopista. Durant el seguiment que van efectuar dels fugitius, van presenciar com llançaven la bossa de mà per la finestra. La patrulla va demanar suport i els van atrapar a la sortida de Cardedeu, on els van identificar i escorcollar. Van trobar-los els 3.500 euros, repartits en diverses butxaques de la roba dels tres còmplices. I, en la inspecció de l'automòbil, van localitzar un tornavís i una llanterna a la guantera del davant. En vista de les evidències, van ser arrestats per un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle.

La detenció la van protagonitzar els Mossos de Santa Coloma de Farners, conjuntament amb membres de la regió policial metropolitana nord. Els acusats són de nacionalitat espanyola, tenen entre 27 i 34 anys, són veïns del Prat de Llobregat i Barcelona, i presenten nombrosos antecedents per robatoris amb força. L'endemà dels fets van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Granollers, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

07.10.15
A les quatre de la matinada,
els Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners van rebre l'avís del robatori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]