Successos

Demanen ajuda ciutadana per trobar una veïna de la Bisbal

Va desaparèixer dijous passat

La recerca s'està fent a la Bisbal i pobles propers, com Ullastret, Peratallada i Forallac

La família de Mercedes Gutiérrez Ojeda, una veïna de la Bisbal d'Empordà de 47 anys, demana col·laboració ciutadana per intentar localitzar-la i prega que si algú la veu doni l'avís als Mossos d'Esquadra, la policia local o bé es posi en contacte amb el telèfon d'emergències 112. No tenen notícies seves des de dijous de la setmana passada, quan va marxar de casa. La seva germana va interposar la denúncia de la desaparició divendres al migdia, a la comissaria dels Mossos de la capital del Baix Empordà. Durant els dos primers dies, la recerca es va centrar principalment en la trama urbana de la Bisbal. En el dispositiu hi van participar la policia local, els Mossos, efectius de Protecció Civil del municipi, familiars, voluntaris i coneguts de la dona. S'han inspeccionat a fons diverses zones de la població, com ara l'entorn del pavelló, del Castell d'Empordà, de la piscina municipal i del cementiri, i s'ha resseguit part del tram del riu Daró. Els familiars de la Mercedes, a més, han penjat cartells amb la seva foto per la Bisbal i per localitats veïnes, en els quals es detalla que l'últim dia que la van veure anava vestida amb uns pantalons texans i un jersei de color negre; i també han difós el cas a través de les xarxes socials, on centenars de persones se n'han fet ressò.

Les primeres hipòtesis indiquen que hauria marxat voluntàriament –actualment estava residint de manera temporal al domicili de la seva mare–. Els familiars expliquen que no era la primera vegada que marxava, si bé estan preocupats pel fet que “mai havia estat tants dies fora” de casa, on va deixar el mòbil. Dissabte, els Bombers es van unir a les tasques, ja que van ser requerits per buscar en una zona d'horts, si bé els rastrejos van finalitzar sense èxit. A part de la Bisbal, el cap de setmana es va anar ampliant el radi de la recerca a algunes poblacions properes, com Peratallada, Ullastret i al nucli de Canapost, al terme de Forallac. Ahir, a l'hora de tancar aquesta edició, encara no s'havia aconseguit localitzar-la i els familiars pretenien reprendre les batudes avui al matí ajudats, entre altres, per la policia local, Protecció Civil de la Bisbal i patrulles de seguretat ciutadana dels Mossos, que han incrementat les rondes pels llocs on es creu que podria ser.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia