Successos

Un boletaire perdut al Pla de l'Estany des d'abans del xàfec

Pere Isach, expert caçador de bolets, va marxar de Santa Llogaia dilluns al matí i han trobat el cotxe a la Mota

Pere Isach Rigall, de 60 anys, està desaparegut des de dilluns al matí, quan va marxar de casa seva, a Santa Llogaia del Terri, a Cornellà del Terri, per anar a caçar bolets. El cotxe del boletaire, un Land Rover, va ser localitzat ahir a la zona dels refugis de la Mota, al terme de Palol de Revardit, i per això la recerca se centra en aquesta zona.

Pere Isach viu amb un germà més gran, que és la persona que ahir cap a les quatre de la tarda va donar l'alerta perquè el seu germà no havia tornat a casa. El germà va poder assenyalar la zona on compta que Pere Isach, que és boletaire experimentat, havia anat. Les intenses pluges que van caure tot dilluns contribueixen a fer més preocupant la desaparició de Pere Isach, que se suposa que devia estar a la intempèrie. Tan aviat com van rebre l'avís de la desaparició, els bombers van mobilitzar cinc dotacions, entre les quals, l'helicòpter, que es va retirar de fosc, i els gossos ensinistrats, per rastrejar la zona acotada a partir de la troballa del cotxe. Van establir el punt base al trencant de Can Comas, des d'on van organitzar els grups per fer el rastreig, que ja va començar a entrada de fosc. Els Mossos també es van incorporar a la recerca i van enviar a la zona un equip d'agents de l'àrea regional de recursos operatius (ARRO), els coneguts com a antiavalots, per ajudar a rastrejar. L'alcalde de Cornellà, Salvador Coll, familiars i veïns també es van mobilitzar per ajudar en la recerca, que es preveia que no s'interrompria en tota la nit.

Troben un desorientat

Mentre buscaven Isach, els Mossos van trobar un home de 87 anys veí de Banyoles que anava desorientat pel bosc. Van alertar la policia local de Banyoles perquè avisessin els seus familiars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia