Successos

Traginaven drogues de tots tipus al cotxe

Arrestats cinc viatgers a l'AP-7 el cap de setmana de la ‘rave' mortal

La Policía Nacional va interceptar el dia 1 de novembre a l'AP-7, a la Jonquera, un cotxe ocupat per cinc homes que duien en una motxilla drogues de tot tipus: 92 dosis entre cocaïna, ketamina, speed i èxtasi, 112 pastilles de color verd i gris de MDMA, i 600 euros en efectiu. El cotxe el van aturar quan circulava en sentit sud en un dels controls contra la delinqüència itinerant i, tot i que inicialment els cinc ocupants (residents a Badalona, Masquefa i Terrassa) van ser arrestats, finalment quatre van ser posats en llibertat per la mateixa policia, que només va dur a presència judicial un dels homes, que va ser el que va admetre que la motxilla amb la droga era només seva.

Els ocupants del vehicle no tenien antecedents per tràfic de droga i es dóna la circumstància que el dia que van ser detinguts coincidia que a Talairan, una població a 120 quilòmetres de la Jonquera, se celebrava una rave multitudinària en què els excessos del consum de drogues van resultar nefastos, ja que van morir tres participants en la convocatòria. Una de les víctimes va morir mentre tornava en cotxe amb els amics, entre Girona i Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia