Successos

Mor atropellat per un camió que es va desfrenar

La víctima estava tallant llenya en una finca particular, en un nucli de Toses

Un home va perdre la vida ahir en ser envestit per un camió que es va desfrenar i que va provocar que quedés atrapat entre el vehicle i uns arbres, al terme municipal de Toses, a la comarca del Ripollès. La víctima tenia 63 anys i el darrer domicili que li constava era a la població de Seva (Osona). Els cossos d'emergències van rebre l'avís del fatídic accident a dos quarts d'una del migdia. Un testimoni va trucar al 112 per alertar dels fets i, a partir d'aquí, el servei es va derivar als Mossos d'Esquadra i als bombers. Segons les primeres hipòtesis, la víctima es va dirigir a una finca de la seva propietat amb un camió, que va deixar estacionat mentre ell feia llenya. El terreny on es va produir el succés es troba situat al carrer del Palós, pertanyent al nucli de Fornells de la Muntanya.

Mentre l'home estava tallant llenya, el vehicle es va desfrenar i es va estimbar, ja que va començar a baixar per un terreny que fa pendent. En aquesta zona hi havia la víctima, que, pel fet que estava d'esquena al camió, no es va adonar de la situació. El vehicle va atropellar-lo per darrere i, de retruc, va caure i va quedar enganxat entre els arbres i el camió, que li hauria passat pel damunt. Fins al lloc del sinistre s'hi van adreçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i sis dotacions dels Bombers de la Generalitat. Els efectius dels Mossos de la unitat d'investigació de l'àrea bàsica policial (ABP) de Ripoll es van encarregar de redactar l'atestat per enviar-lo posteriorment als jutjats.

LA XIFRA

63
anys
tenia la víctima, de qui constava que estava domiciliat a la localitat de Seva, a la comarca d'Osona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia