Successos

Un home acaba a l'UCI per una batussa de bar

Una batussa arran d'una fotesa en un bar de Sant Julià de Ramis va acabar el dia 1 passat amb un home ferit de molta gravetat i ingressat a l'UCI, on va estar almenys nou dies.

Els fets van passar el dia 1 després que la víctima i un noi de Girona que hi estava emparentat es discutissin mentre l'home més gran jugava al dominó al bar, tot celebrant el seu aniversari. Un cop a fora del local, el noi va ventar un cop de puny a la víctima, que va caure a terra i es va colpejar al cap.

Els responsables del bar van alertar la família del ferit, que viu molt a prop, i un cop va arribar l'ambulància, el va dur al Trueta, on va estar ingressat a l'UCI uns deu dies. Mentre els sanitaris atenien el ferit, l'agressor i els seus acompanyants van marxar del lloc. Els Mossos es van fer càrrec de la investigació i el dia 9 van localitzar i detenir a Girona el presumpte agressor: Cristian Ariel Hernández Larroquette, de 25 anys i d'origen argentí i nacionalitat espanyola. Hernández Larroquette va quedar en llibertat provisional després de declarar davant del jutjat de guàrdia.

El ferit, que durant la seva estada a l'hospital va estar diversos dies en coma, ja ha pogut ser donat d'alta i ha tornat al seu domicili, on s'acaba de recuperar de les lesions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia