Detenen una banda que obligava dones a prostituir-se a Miami Platja

La Policía Nacional ha arrestat a Miami Platja (Baix Camp) quatre membres de la cúpula d'una organització internacional que es dedicava al tràfic de dones de l'Europa de l'est –principalment de països extracomunitaris– amb l'objectiu d'explotar-les sexualment. Es calcula que hi ha una vintena de víctimes, a les quals la banda de delinqüents donava documentació falsa o els preparava matrimonis de conveniència, i que després obligava a prostituir-se al voral de la carretera N-340. Els sospitosos tenien almenys quatre domicilis a la demarcació de Tarragona –en els quals vivien tant els proxenetes com les dones–, de tal manera que això possibilitava a la màfia poder canviar de residència per no aixecar les sospites entre els cossos de seguretat i els veïns.

Va ser la policia francesa la que va iniciar la investigació perquè abans els suposats líders del grup estaven instal·lats a França, si bé després es va demanar col·laboració a la policia espanyola, ja que es van tenir sospites que els màxims responsables de la xarxa havien canviat de destinació. A part dels quatre detinguts a Miami Platja, cal destacar que van ser arrestats quatre integrants més a París i Saint-Mandé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.