Successos

Roben un altre camió, aquest cop de Fogars de la Selva

Era nou, tan sols tenia tres dies i està valorat en 100.000 euros

El robatori es va cometre a Granollers

Els lladres de camions no tenen aturador. Aquest cop els ha tocat el rebre a l'empresa de transports Orimar de Fogars de la Selva. Se'ls han endut un camió tractor valorat en uns 100.000 euros. Era completament nou, tenia tan sols tres dies i només havia fet un viatge d'anada i tornada a l'Estat francès.

Els fets van anar de la següent manera. L'empresa gironina va detectar que el camió, nou de trinca, tenia un problema amb el tacògraf. És per això que un dels conductors d'Orimar va dur el vehicle fins a Barcelona on hi ha el taller DAF, el servei tècnic oficial del camió tractor. Dissabte, un cop arreglada l'avaria, el camioner va dur la cabina fins a casa seva, viu prop d'un polígon industrial de Granollers i pot aparcar-la bé. Una maniobra que habitualment fa. Però, de sorpresa per a tots, ahir va desaparèixer. Algú l'havia robat. El dispositiu geolocalitzador marcava que els lladres havien dut el vehicle fins a un polígon industrial de Montornès del Vallès. Fins allà, esperançats, es van desplaçar els responsables de l'empresa gironina Orimar. Però no hi era. Tot fa pensar que els delinqüents van manipular el geolocalitzador o el van llençar per la zona. Segons va explicar ahir un responsable d'Orimar, es tractaria d'un grup organitzat especialitzat i que va actuar molt professionalment. El vehicle tenia el sistema de seguretat més modern i és extremadament difícil de manipular. El camió tractor té un verd molt característic, que tan sols dues empreses fan servir, i du la matrícula 4863-JLH.

No és el primer cop

El cap de setmana passat uns lladres també es van endur un tràiler amb 66 palets de càpsules de Dolce Gusto de la marca Nestlé de la companyia de transports Osmar Cobo López, SL, de l'avinguda dels Països Catalans de Riudellots de la Selva. El mes passat a la Jonquera també van robar dos camions. De l'un es van endur 117 televisors i de l'altre, 17. El 2015, concretament al novembre, uns lladres es van endur un botí de 21.600 pots de desodorant Adidas d'un camió aparcat a l'àrea de Maçanet de l'AP-7.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia