Successos

Rosselló i Torrefarrera citen ciclistes i caçadors

Els ajuntaments de Rosselló i Torrefarrera han decidit coordinar-se per regular l'ús dels boscos municipals per part de ciclistes i caçadors, i ha convocat per dimecres una reunió conjunta amb els clubs i els vedats. Una opció podria ser restringir la circulació dels ciclistes pel bosc municipal els dies de caça. L'objectiu, afirmen, és acabar amb el conflicte entre els dos col·lectius i evitar “mals majors”, després de l'aparició de trampes en camins de Rosselló per obstaculitzar el pas d'aficionats a la bicicleta.

L'últim episodi que va fer encendre totes les alarmes va tenir lloc el 29 de gener, quan un grup de ciclistes va trobar enmig d'un sender de la serra de Rosselló un filferro amb punxes lligat d'un arbre a un altre i situat a un metre de terra. La preocupació del col·lectiu d'aficionats a la bicicleta per les trampes fa temps que dura, ja que asseguren que s'han trobat troncs i rocs obstaculitzant el pas en reiterades ocasions. La serra en qüestió és un vedat de caça i la relació entre caçadors i ciclistes s'ha anat enrarint. Fins i tot el consistori de Rosselló va decidir mitjançar per frenar el conflicte i va estipular que el dijous, el diumenge i els festius, la serra podria ser utilitzada principalment pels caçadors i que els ciclistes mirarien de no anar-hi per no entorpir la cacera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia