Successos

La 32a Transèquia, millorada i amb un espai nou per als infants

La prova de diumenge, que vol superar els 4.299 inscrits de l'any passat, posa fi als actes de la Festa de la Llum 2016

Continuar sent la millor prova esportiva i participativa de la Catalunya Central i superar els 4.299 inscrits de l'any passat són els objectius que s'ha fixat la 32a edició de la Transèquia, que se celebra diumenge i suposa la finalització dels actes de la Festa de la Llum. Com a gran novetat, aquest any s'introdueix la Minitransèquia al parc de l'Agulla amb moltes propostes per als infants de 3 a 12 anys. Funcionarà de les onze a les dues i per 3 euros la mainada podrà gaudir d'esmorzar, una polsera personalitzada i totes les activitats, com ara contacontes, tallers, animació i inflables. Altres millores són la incorporació de més proveïdors als avituallaments amb productes del territori i la incorporació de més lavabos. Joan Calment, regidor de Turisme i Festes de la vila, explica: “Aplegar més de quatre mil persones en una prova com aquesta suposa una gran fita i una gran projecció cap enfora i, alhora, fa valer uns espais naturals únics que tenim a l'entorn de la nostra ciutat.”

La Transèquia, que va néixer l'any 1985 per homenatjar les persones que entre el 1339 i el 1383 van construir la Sèquia que porta l'aigua del riu Llobregat a l'altura de Balsareny fins a Manresa, presenta quatre modalitats: es pot fer a peu –la més popular i familiar–, en bicicleta, corrent i en bicicleta de mà, i també ofereix diferents recorreguts.

Dades d'interès

Dia: 6 de març. Diferents horaris i recorreguts.

Més informació: www.transequia.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia