Successos

Un 87% dels delictes de Cabrera són robatoris

El nombre de delictes que l'any passat es van registrar a Cabrera de Mar va disminuir un 11,5% respecte a l'any anterior segons les dades presentades a la Junta Local de Seguretat. Un 87% d'aquests eren contra el patrimoni, amb 74 robatoris a dins de vehicles, 23 a domicilis i 19 robatoris a empreses i establiments. Per la seva banda el nombre d'infraccions administratives disminuïa un 11%, i el nombre d'accidents de trànsit, 119 de registrats, va baixar un 2,5 %.

Pel que fa al control del trànsit, al llarg del 2015 van fer 21 controls amb radar, dels quals hi va haver 148 conductors denunciats i 54 controls d'alcoholèmia amb 60 conductors denunciats. A la junta, presidida per l'alcalde, Jordi Mir, i amb la presència del delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, les forces de seguretat i Protecció Civil, es van revisar els plans d'actuació al municipi. A la trobada també hi van tractar altres temes específics com ara la detecció de pràctiques de cruising al polígon de Santa Margarida i els problemes que provoquen als conreus la superpoblació de bandades de senglars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia