Successos

Surt de l'UCI el conductor homicida de Fornells

El conductor begut que fa un mes va causar un accident mortal a Fornells de la Selva ja ha sortit de la unitat de cures intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona, on estava ingressat. Francisco Javier Medina Muñoz, de 42 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols, el 29 de gener, després d'envestir mortalment Laura Fernández, una jove de 25 anys de Cornellà del Terri, va quedar ferit crític i el van traslladar a l'hospital. Dilluns va sortir de l'UCI, i el van passar a la zona de semicrítics i dimecres va ser traslladat a planta convencional.

Els Mossos d'Esquadra estaven pendents de la seva evolució per prendre-li declaració. Però finalment serà la jutgessa qui el citi directament, sense passar per comissaria un cop li donin l'alta mèdica. El conductor s'enfronta a delictes per trencament de mesures cautelars –li havien retirat el carnet moments abans de l'accident i no podia conduir–, conducció sota els efectes de l'alcohol i homicidi imprudent. Medina s'enfronta a una pena d'un màxim de quatre anys i mig de presó, i una multa econòmica. Vell conegut per la policia, el conductor homicida té antecedents per diversos delictes, entre els quals hi ha els de salut pública, violència de gènere i contra la seguretat del trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia