Successos

Roben un camió i xafen el cotxe dels Mossos

Els Mossos van aconseguir recuperar diumenge un camió de gran tonatge que uns lladres havien robat a Figueres, però l'operació va acabar amb danys col·laterals: el cotxe patrulla abonyegat pel camió, que els lladres van abandonar desfrenat a l'autopista després de saltar-ne encara en marxa. Els Mossos van rebre l'avís del robatori d'un camió de la marca Man amb bomba de formigó que era en un pàrquing de Figueres i al cap de poca estona una patrulla el va veure circular per l'autopista AP-7 en direcció nord i es van posar a perseguir-lo. En veure que la policia els anava a la saga, els dos lladres que anaven a cavall del camió van optar per abandonar-lo. A l'altura del quilòmetre 25, a Vilafant, van anar disminuint la velocitat i el que anava de copilot va saltar amb el vehicle en marxa i el xofer va saltar un xic més tard sense acabar d'aturar el camió, que va quedar desfrenat en una pujada, de manera que va recular i va impactar contra el cotxe dels Mossos, que era darrere, i el va arrossegar un bon tros i el va deixar força malmès. Els mossos, que ja havien baixat del cotxe, van resultar il·lesos i un d'ells va pujar al camió i va aconseguir frenar-lo.

Els dos lladres van saltar la tanca de l'autopista i van aconseguir fugir camps a través mentre els mossos estaven ocupats aturant i frenant el camió. Els Mossos investiguen per identificar-los.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia