Confisquen a Molins de Rei dues tones d'haixix que havien de ser distribuïdes a tot Europa

Una operació de la Policía Nacional de la comissaria de Sabadell ha permès confiscar més de dues tones d'haixix a Molins de Rei (Baix Llobregat). La major part de la droga (1.710 quilos) es va localitzar en un magatzem del carrer Ferran Agulló. Estava repartida en 57 farcells de trenta quilos i preparada per ser distribuïda. La resta (360) es va interceptar en un centre comercial de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), poc abans que es produís un intercanvi entre traficants locals i francesos. La Policía Nacional va tenir coneixement de l'entrega i va organitzar un dispositiu especial a l'establiment.

Els agents van localitzar la droga repartida en dotze paquets a dins d'un vehicle tot terreny de gamma alta, de la marca BMW, que constava com a sostret des de feia uns dies a Catalunya. En l'operació, la Policía Nacional va detenir dues persones de nacionalitat marroquina, de 22 i 26 anys, una de les quals té antecedents per tràfic de drogues. Els dos detinguts estan acusats de formar part d'una xarxa instal·lada a Molins de Rei que traficava amb haixix a tot Europa, sobretot a França.

Els arrestats s'encarregaven de rebre grans quantitats d'haixix a través de llanxes que arribaven a Catalunya, probablement a la costa de Tarragona, tot i que amb la investigació no s'ha pogut determinar. Després emmagatzemaven la droga i la distribuïen a traficants de tot Europa. A banda d'aquestes dues detencions, la Policía Nacional busca dues persones més, de nacionalitat espanyola i veïnes de Molins de Rei, que també formarien part de la xarxa. Una d'aquestes persones també té antecedents per tràfic de drogues. Aquestes dues noves detencions es podrien dur a terme en les pròximes hores, segons fonts policials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.