Successos

Assalten una casa de Sils i colpegen una parella gran reclamant un deute aliè

Els Mossos investiguen si l'assalt perpetrat per tres encaputxats armats té relació amb un altre robatori, tres dies després, en una casa de Vallcanera

Els Mossos d'Esquadra estan investigant almenys dos assalts violents perpetrat el mes passat en habitatges de Sils.

Un dels assalts data del 16 de febrer, quan, segons van denunciar els afectats, una parella gran, van ser sorpresos a casa seva, a la urbanització Vallcanera. Eren els 10 del vespre quan van arribar a la casa tres homes que es tapaven el rostre amb uns passamuntanyes i que esgrimien ganivets i també una arma de foc, que no se sap amb certesa si era simulada o no. Els assaltants van deixar clar a les víctimes quines eren les seves pretensions: anaven a cobrar un deute de marihuana que tenia amb ells un parent de la parella. La parella estava sola a casa i no en sabien res del deute a què es referien els assaltants, que, en vista que no obtenien el que reclamaven, van reaccionar colpejant de forma violenta les víctimes.

Tres dies més tard, una casa de pagès situada també a la urbanització Vallcanera de Sils va ser l'escenari d'un altre assalt. En aquesta ocasió, els lladres es van presentar a l'habitatge al migdia. Eren dos nois que anaven armats amb armes blanques. En el moment d'irrompre a l'habitatge, a la casa només hi havia una dona de 60 anys. Els intrusos li van arrabassar el rellotge i van remenar la casa. La víctima va patir una crisi d'ansietat de resultes de l'assalt i va haver de ser atesa. Va poder alertar la policia local, que posteriorment va avisar els Mossos.

Els Mossos estan investigant si els assaltants de les dues cases poden estar relacionats, tot i que, en aquest darrer cas, que es va perpetrar a quarts de tres de la tarda, a plena llum del dia, no es descarta que els lladres comptessin robar pensant que la casa estaria buida i en trobar la sexagenària van treure els ganivets.

LA DATA

16.02.16
Van assaltar
i colpejar una parella mentre els exigien un deute de marihuana que no els corresponia.

LA DATA

19.02.16
Dos nois
van entrar al migdia en una casa de Vallcanera on hi havia una dona sola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia