Successos

Presó provisional per al jubilat que va matar a trets el seu gendre

Presó provisional sense fiança per al jubilat de Bellpuig que dimecres passat va disparar mortalment contra el seu gendre. El presumpte homicida va prestar declaració ahir al matí al jutjat de guàrdia de Cervera i va sortir-ne per ingressar directament a presó.

En la seva declaració, Jaume Gabernet va insistir que se sentia amenaçat pel gendre, Josep Aguiló, i que fins i tot tenia por que aquest pogués atemptar contra la seva vida. De la mateixa manera, Gabernet també assenyala la víctima com el principal responsable de la fallida de l'empresa familiar d'estructures de formigó, Pretensats Gabernet. En aquest context, se li imputen els delictes d'homicidi dolós i tinença il·lícita d'armes.

La defensa manté l'al·legat que el presumpte homicida té trastorns mentals severs que el porten a sofrir una mena de mania persecutòria, motiu pel qual portava una pistola del calibre 22 al damunt i no va tenir miraments a disparar-la repetidament durant el transcurs d'una discussió amb el seu gendre. La defensa apunta, però, que el jubilat va disparar sense tenir intenció de matar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia