Successos

Un home mor i la filla queda ferida a Alfarràs en un apunyalament

Els Mossos van detenir poc després el suposat agressor, un veí del poble

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la tarda a Alfarràs (Segrià) el sospitós d'haver matat un home d'una ganivetada durant una baralla i d'haver malferit una jove usant la mateixa arma blanca. La detenció va dur-se a terme passades les quatre de la tarda. Una estona abans, el presumpte agressor havia fugit d'un pis de l'avinguda de Lleida deixant-hi molt malferides les dues víctimes, que eren pare i filla.

Van ser els veïns de la zona els qui van avisar la policia en advertir molt d'enrenou dins l'immoble i en sentir els crits que proferien les dues persones atacades. Quan els serveis d'emergències van arribar al lloc dels fets van observar que hi havia dues persones ferides de gravetat per diverses ganivetades. L'home era qui tenia les lesions més greus i, mentre li practicaven maniobres de reanimació, fins i tot es va activar un helicòpter medicalitzat per poder-lo traslladar a un centre hospitalari amb caràcter d'urgència. La gravetat de les ferides va acabar causant-li la mort poc després.

L'altra víctima, una dona d'uns 30 anys, filla de l'home atacat, sí que va poder ser estabilitzada i traslladada al centre sanitari en estat molt greu.

Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per aclarir les circumstàncies de l'atac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia