Successos

Una noia mor ofegada en un barranc a Tremp

El grup de deu persones feien barranquisme i van quedar atrapats

Una dona va morir ahir ofegada al barranc del Gurp (Tremp). Els Bombers van rebre l'avís, a tres quarts de quatre de la tarda, que un grup de deu persones que hi practicaven el descens del barranc havien quedat atrapades, segons fonts del cos.

El barranc del Gurp és una zona habitual per a la pràctica del barranquisme. La forta tempesta caiguda a quarts de tres de la tarda a la zona podria haver causar la crescuda sobtada de l'aigua al barranc. El grup va quedar atrapat i la dona va ser arrossegada per l'aigua. En el rescat hi van participar tres dotacions dels Bombers, sis dels Mossos i els serveis sanitaris del SEM, amb dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat. Poc després d'arribar, van rescatar el grup amb el suport de l'helicòpter i poc després van localitzar la noia. El seu company va ser traslladat a l'hospital de Tremp amb una crisi d'ansietat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia