Successos

incendi forestal

Tres incendis cremen alhora a Tarragona

Els bombers van treballar al Pla de Santa Maria, Torredembarra i Reus

Els Bombers de la Generalitat van haver de treballar ahir a la tarda en tres incendis que es van produir de manera gairebé simultània al Pla de Santa Maria, Reus i Torredembarra. El més important va ser el primer, que va afectar sis hectàrees en aquest municipi de l'Alt Camp. En concret, el foc, que es va declarar pels volts de les dues del migdia, va cremar uns terrenys agrícoles al terme municipal del Pla de Santa Maria i va originar una important columna de fum que va obligar a tallar l'autopista AP-2 i la carretera C-37.

Fins a catorze vehicles terrestres i set mitjans aeris van treballar en l'extinció de l'incendi, que va ser estabilitzat una hora i mitja després. Pels volts de les cinc de la tarda també es va començar a normalitzar la circulació a les vies.

A Torredembarra, les flames van cremar una hectàrea aproximadament en una zona de matolls a prop del carrer de l'Àmfora, als Munts, molt a prop de la via del tren. Hi van treballar una vintena de dotacions dels bombers, i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va haver d'atendre dos veïns i un agent de policia local per inhalació de fum. El foc, que va provocar un tall de llum que va afectar 10.000 abonats, es va donar per extingit a dos quarts de vuit.

Finalment, a Reus les flames es van concentrar al quilòmetre 2 de la carretera TV-7211, a tocar de l'aeroport de Reus, que no va resultar, però, afectat. El foc es va controlar a primera hora de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia