Successos

Dos morts en accidents a Manresa i a Calonge

Un navarclí de 46 anys va morir ahir al matí en un accident de trànsit a la C-55, a la ronda de Manresa. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís quan faltaven vuit minuts per a tres quarts d'onze del matí.

El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 33 de la C-55, en direcció al Palau Firal (a Barcelona), poc abans d'arribar al pont del Gimnàstic de Manresa, just després de l'accés cap a la C-55 per l'eix transversal (C-25).

Per causes que s'investiguen, el turisme va sortir de la via i el conductor i únic ocupant del vehicle va morir. Arran del sinistre, es van activar set patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A la via hi va haver diverses retencions de trànsit durant bona part del matí a causa de l'accident.

Es dóna el cas que dimarts passat una furgoneta es va accidentar al mateix punt de la ronda de Manresa, tot i que aquell cop el conductor va resultar il·lès i va poder sortir tot sol del vehicle.

El de Manresa no va ser l'únic accident mortal de les últimes hores, ja que dimecres al vespre el conductor d'un camió va morir en sortir el seu vehicle de la calçada a l'eix transversal i caure per un barranc, a l'altura del municipi anoienc de Calonge de Segarra.

El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 98,5 i els Bombers van rebre l'avís cap a dos quarts de deu del vespre, quan una persona que circulava per la via es va adonar que hi havia la tanca doblegada i molta pols. Per causes que encara s'investiguen, el camió va sortir de la via i va morir el conductor i únic ocupant del vehicle, S.M.V., de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Elx (Alacant).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia