Fereixen d'un tret un home a Girona i li roben el cotxe, que després cremen

Els Mossos investiguen si darrere del robatori hi ha algun conflicte entre la víctima i els lladres

Divendres, a quarts de cinc de la tarda, un home amb la cama ensangonada es va presentar a la comissaria de trànsit dels Mossos d'Esquadra de Girona, al polígon del Mas Xirgu. La víctima va assegurar als policies que tres homes armats amb una pistola i amb la cara descoberta li havien robat el seu cotxe, un BMW X5, i abans de fugir li havien disparat un tret a la cama dreta. El robatori s'havia produït a prop de la comissaria, a tocar dels antics cinemes Lauren, i l'home havia arribat com havia pogut fins a les dependències policials. Els agents van fer les primeres cures al ferit i després van avisar una ambulància perquè el traslladés fins a l'hospital Josep Trueta de Girona i d'aquí el van derivar al Santa Caterina de Salt. La seva ferida no era de gravetat.

Els Mossos van iniciar la pertinent investigació per un cas de robatori amb violència i van col·locar diversos controls a l'entrada i la sortida de Girona per si localitzaven el vehicle sostret i els lladres. També van avisar les policies locals de la zona, però no van trobar rastre ni dels sospitosos ni tampoc del BMW. A mitjanit van localitzar el 4×4 completament cremat al municipi de Sant Fost de Campsentelles.

El fet que trobessin el vehicle cremat fa sospitar que no es va tractar d'un simple robatori, sinó que podria ser una revenja per algun conflicte entre els implicats. L'home ferit, Ali Jarmouni, ha estat detingut uns quants cops pels Mossos d'Esquadra. L'any 2006, la policia li va atribuir, juntament amb un altre noi, dos assalts violents a dos masos del Gironès, concretament a Vilablareix i Estanyol. A Vilablareix, els lladres van lligar un home, el van colpejar a la cara i li van robar diners i joies. A Estanyol, els assaltants van haver de fugir sense res, però van trencar el braç a una de les inquilines del domicili. Al final, però, el jutjat va acabar arxivant la causa contra Jarmouni i el seu còmplice.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.