Successos

Detenen un dentista que amagava càmeres al lavabo de la consulta

El propietari de tres clíniques dentals, situades a Bellpuig, les Borges Blanques i el Pont de Suert, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra per haver instal·lat càmeres de vídeo amagades en vestidors i en un lavabo de les consultes amb la finalitat, presumptament, d'espiar treballadores i clients.

La detenció es va fer efectiva la setmana passada després que una treballadora de la consulta de Bellpuig posés els fets en coneixement de la policia. La treballadora va relatar que havia estat la seva filla, menor d'edat, qui havia descobert una càmera amagada al lavabo de la clínica Novadent.

Arran de la denúncia, els Mossos van localitzar i intervenir càmeres ocultes als vestidors de les clíniques, a més de la del lavabo, motiu pel qual van arrestar el propietari i presumpte responsable de la col·locació dels aparells. Després de prendre-li declaració als jutjats de Cervera dijous passat, la jutge va imputar-li els delictes de pornografia infantil i revelació de secrets, segons va avançar ahir el diari Segre.

El detingut, protètic de professió, va quedar en llibertat amb càrrecs. La policia investiga ara si les imatges enregistrades haurien pogut ser publicades i difoses per internet.

Després de tenir coneixement de la primera denúncia, la policia va escorcollar les consultes de Bellpuig, les Borges Blanques i el Pont de Suert, on va trobar diverses càmeres ocultes. Així mateix, els Mossos també van intervenir ordinadors als habitatges propietat del detingut al Pont de Suert i les Borges Blanques. La policia està recollint ara testimonis del personal i els clients dels centres i no es descarten més denúncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia