Successos

Mor una nena de 3 anys ofegada a Calonge

Una altra menor, de 4 anys, queda en estat crític en caure a la piscina a Sils

El que es va viure ahir a les comarques gironines va ser dramàtic. Una nena de 3 anys va morir i una altra de 4 està en estat crític després de caure a la piscina a Calonge i Sils, respectivament. Pel que fa al succés al Baix Empordà, els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de vuit de la tarda, al carrer Isidre Nonell de la urbanització Mas Pallí de Calonge. Segons van informar fonts pròximes al cas, la nena s'hauria ofegat en la piscina d'un xalet. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar ràpidament els serveis d'emergència, entre efectius policials dels Mossos d'Esquadra, policia local i sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar la vida de la petita. Un cop confirmat l'èxitus, es va activar el protocol d'investigació per a aquests casos, i fins al xalet s'hi va desplaçar la comitiva judicial que va fer l'aixecament del cadàver. El cos de la nena va ser traslladat fins a les dependències de l'Institut de Medicina Legal de Girona, on se li farà l'autòpsia.

Hores abans una nena estrangera de 4 anys va quedar en estat crític després d'estar a punt d'ofegar-se a la piscina d'una masia de la urbanització Vallcanera de Sils. Els fets van passar pels volts de les sis de la tarda, quan van trobar la petita inconscient a l'aigua. De seguida van trucar al telèfon d'emergències 112, i fins al lloc s'hi va desplaçar una ambulància i un helicòpter medicalitzat del SEM, que li van fer les maniobres de reanimació. Un cop estabilitzada mèdicament, va ser evacuada per aire a l'hospital Josep Trueta de Girona, on està ingressada a la unitat de cures intensives (UCI) pediàtrica, en estat crític.

La mateixa escena es va reviure fa un parell de setmanes a Lloret de Mar, quan una altra menor va caure en una piscina. Malgrat que la nena, de 3 anys, va sobreviure i va ingressar en estat crític a l'hospital Sant Pau de Barcelona, finalment va acabar morint al cap de quatre dies. Els fets van tenir lloc el dia 9 d'agost, en una finca situada al número 43 del carrer Llançà de la urbanització La Creu.

LA DATA

12.08.16
és el dia
en què va morir una altra nena de 3 anys després de caure en una piscina de Lloret de Mar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia