Successos

trànsit

Mor una veïna d'Hostalric en un xoc a la C-35

La dona va topar contra un arbre amb el cotxe en què viatjava, a Sant Celoni

Maria Aparecida Ferreira, una veïna d'Hostalric de 59 anys, va morir ahir en un accident de trànsit que hi va haver cap a dos quarts de nou del matí a la C-35, a Sant Celoni. Per causes que no se saben, la dona va topar contra un arbre prop de l'empresa Inacsa amb el turisme en què viatjava i va perdre la vida. A causa de la topada, el cotxe va quedar entravessat enmig de la carretera i la víctima va quedar-hi atrapada a l'interior. Els Bombers de la Generalitat, en una primera instància, li van fer les maniobres de reanimació, però va ser impossible salvar-li la vida. Simultàniament, es va mobilitzar un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que no va actuar perquè es va acabar certificant la mort de la dona. L'accident va passar a l'altura del quilòmetre 62. Fins al lloc dels fets, s'hi van traslladar tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, un vehicle dels bombers i dues ambulàncies del SEM.

El segon en 48 hores

Es tracta del segon accident mortal al Vallès Oriental en menys de 48 hores. Una persona va morir dimecres en un altre accident de trànsit que va tenir lloc a Sant Feliu de Codines. Per causes que encara no se saben, dos turismes van col·lidir frontalment al quilòmetre 20 de la C-59 pels volts d'un quart de sis de la tarda. A conseqüència de l'accident, el SEM va traslladar un dels ferits greus a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on va morir posteriorment. En el mateix accident, tres persones més van quedar ferides i les van traslladar a l'Hospital de Granollers: una d'elles va quedar greument ferida; una altra, ferida amb pronòstic reservat, i la tercera, ferida menys greument.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.