Successos

La vaga de Correus s'escampa per comarques

Castelló de la Plana té deturats més de 100.000 repartiments de la ciutat

La vaga continua i altres comarques valencianes s'afigen a la protesta

La vaga indefinida de Correus ha paralitzat a hores d'ara a Castelló de la Plana més de 100.000 repartiments i els funcionaris continuen concentrant-se davant de les unitats de repartiment i la central, amb talls de carrers i assemblees.

Els funcionaris de Correus d'aquesta ciutat de la Plana, continuen lluitant contra la destrucció d'ocupació, el tacament de seccions i el doblatge de torns.

Davant la carteria UR1, un funcionari, Vicent Garcés, ha decidit acampar com a mesura de pressió i perquè s'hi visualitzen les reivindicacions que es demanen. Al seu costat s'han posat treballadors i treballadores i veïnat en general per tal d'encoratjar-lo amb aquesta decisió.

Ahir divendres, l'assemblea de treballadors va presentar un escrit davant els responsables de recursos humans d ela central de Castelló per tal d'obtenir propostes de la direcció per escrit a fi de poder ser discutides.

Lluita en comarques

Durant el tercer dia de vaga indefinida, altres comarques valencianes s'han afegit a les propostes realitzades pel funcionariat de Castelló de la Plana i és així com la mesura de pressió s'escampa com una taca d'oli per les estafetes d'arreu el País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia