Successos

Talls a l'AP-7 per l'incendi d'un camió, a Sant Julià

Va quedar calcinat el remolc del tràiler, que transportava palets i productes de cosmètica

L'afectació viària es va allargar durant més d'onze hores

El tram gironí de l'AP-7, al seu pas per Sant Julià de Ramis, va registrar ahir afectacions viàries que es van allargar durant onze hores i mitja a causa de l'incendi d'un camió. Els cossos d'emergències van rebre l'avís pels volts de dos quarts de sis del matí. Fins a la zona s'hi van dirigir vuit dotacions dels Bombers i vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra. Quan es va produir l'accident, el tràiler circulava en direcció Barcelona i es trobava a l'altura del punt quilomètric 52,5 de l'autopista. El camió, amb plaques de matrícula espanyoles, transportava palets i productes de cosmètica. Les flames es van originar per una avaria i van calcinar totalment el remolc, on hi havia tot el material. Malgrat l'aparatositat del succés, però, el xòfer va resultar il·lès. L'home, de nacionalitat romanesa, va desenganxar la cabina del remolc, va conduir fins uns metres més endavant i, per això, va aconseguir que no es produïssin danys en la cabina.

Les flames també van agafar part del marge de la carretera. Els agents van tallar inicialment els quatre carrils en sentit sud. A les vuit del matí, en van obrir dos, tot i que la circulació no va tornar totalment a la normalitat fins a les cinc de la tarda. Una grua va retirar el tràiler de la calçada i, mentre va durar aquesta gestió, es van formar cues d'uns 3 km.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia