Successos

Aiguamúrcia vol aturar el risc d'incendi a Mas d'en Parés

El consistori d'Aiguamúrcia (Alt Camp) desenvoluparà una ordenança per poder multar els propietaris de parcel·les de la urbanització Mas d'en Parés que no les netegin. L'Ajuntament i la Junta de Manteniment també han decidit coordinar-se molt estretament en la prevenció d'incendis.

Amb aquestes mesures es vol evitar que es produeixin incendis com els que hi va haver a la zona al mes de maig a causa de l'abandó d'alguna de les parcel·les. Per això, el consistori ha anunciat que obrirà expedients que poden acabar amb la corresponent multa.

A principi d'estiu, l'Ajuntament va enviar fins a 140 cartes a propietaris de la urbanització que eren brutes recordant que tenien l'obligació de netejar-les. El resultat ha estat positiu però encara n'hi ha que estan brutes i que constitueixen un perill d'incendi. A les cartes, el consistori recordava que la llei estableix l'obligació dels propietaris de terrenys de mantenir-los nets i en condicions de seguretat i salubritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia