Successos

Cinc ferits, entre ells tres menors, en un xoc a l'N-II a Biure

Es tracta del tercer accident de consideració amb ferits que succeeix els darrers deu dies en aquest tram

Tercer accident de gravetat en deu dies a l'N-II, al seu pas pel municipi de Biure. Cinc persones van resultar ferides, ahir, en una topada al quilòmetre 765, un punt que ja s'ha convertit, sens dubte, en un punt negre a la xarxa viària de les comarques gironines. Segons van informar els Mossos d'Esquadra i el Servei Català de Trànsit (SCT), tres dels ferits són menors d'edat. Tots els ferits van haver de ser traslladats a l'hospital de Figueres en estat menys greu.

Tot apunta que els dos vehicles implicats en l'accident –un Ford Focus i un Alfa Romeo– van xocar i van anar a parar a un camp adjacent a la carretera. Els fets van succeir quan passaven sis minuts de dos quarts de dotze del migdia. Aquest és el tercer accident de consideració que es produeix els darrers deu dies en aquest tram de l'N-II, al seu pas per Biure. El primer incident es va produir el passat 25 de setembre, quan nou persones van resultar ferides lleus en un xoc entre un minibús i un cotxe al quilòmetre 767 de l'N-II. L'accident va fer tallar la via en ambdós sentits de la marxa. Dos dies més tard, el 27 de setembre, una persona va perdre la vida i un altra va resultar ferida greu en un xoc frontal entre dos turismes al punt quilomètric 765,8 de l'N-II.

Hores més tard, a Ventalló, a la confluència entre la Gi-623, i la Gi-624, la topada entre dos vehicles va provocar ferides lleus a tres persones, entre elles un menor. Tots ells van ser traslladats a l'Hospital de Figueres.

LA XIFRA

16
persones
s'han vist implicades en tres accidents de trànsit en tan sols 10 dies a l'N-II a Biure. Una d'elles va morir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia