Successos

Conserves, a la Fira de la Llavor, a Roda

La Fira de la Lla­vor Tra­di­ci­o­nal de Roda de Ter cele­bra la quarta edició aquest cap de set­mana total­ment con­so­li­dada, ja que s'ha con­ver­tit en una efemèride impor­tant al calen­dari local. L'edició d'aquest any es fa amb la col·labo­ració molt espe­cial de la Uni­ver­si­tat de Vic-UCC; els gastrònoms Pep Palau i Pep Sal­se­tes; el cui­ner Ignasi Camps; la Laia Pont i la Natàlia Nico­lau, auto­res del lli­bre For­mat­ges. Els millors 50 de Cata­lu­nya; la Coo­pe­ra­tiva Arreu; la Fun­dació Humana; el per­ma­cul­tor Arnau Riba, i el Ron­da­llaire. Diu­menge es durà a terme la fira pròpia­ment dita, amb dife­rents espais rela­ci­o­nats amb els pro­duc­tes agro­e­cològics, arte­sa­nals i de pro­xi­mi­tat, com l'espai d'inter­canvi de lla­vors i deri­vats; el Fira't, un mer­cat amb para­des de venda de plan­ter i plan­tes; l'espai Aprèn, des­ti­nat a xer­ra­des, i el Gau­deix, amb tallers i acti­vi­tats diver­ses. Una de les nove­tats d'aquest any és el con­curs de con­ser­ves, d'hor­ta­lis­ses, fruita i bolets. Els cui­ners no pro­fes­si­o­nals en poden por­tar a la fira per tal que un jurat, for­mat per Ignasi Camps i Pep Palau, les pugui tas­tar i valo­rar. L'altra nove­tat són els tres tallers monogràfics pre­vis a la mos­tra, que ja s'han dut a terme. Fira­de­la­lla­vor.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia