Administracions

Sant Jaume podrà reprendre una obra aturada per una demanda judicial

L'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys podrà posar en marxa un altre cop les obres de construcció d'un camp de futbol municipal, finançades amb el fons estatal d'inversió local (FEIL) de l'any passat, gràcies a l'autorització d'una sentència. Els treballs van quedar paralitzats cautelarment després que un grup de ciutadans, que des del govern municipal (ERC i PSC) s'havia vinculat a l'oposició política (CiU), presentessin un recurs contenciós administratiu en contra del projecte. En la demanda judicial es plantejava que el nou equipament esportiu estava previst que es fes en una zona verda, on ja van denunciar que s'arrencarien arbres fruit d'una plantada popular al municipi.

L'alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Martí Ventura, va celebrar el fet que la sentència sigui «clarament favorable» a la posició del govern municipal, i va recordar que el consistori disposava de diversos informes que autoritzaven la realització de l'obra. Ventura va avançar que l'Ajuntament ja s'ha posat en contacte amb l'empresa adjudicatària per tal de poder reprendre els treballs de manera immediata. El municipi ha anat demanant successives pròrrogues de la subvenció estatal per no perdre l'ajut econòmic per al projecte, que en teoria hauria d'haver estat acabat a finals de l'any passat. Ventura va criticar la posició de CiU en aquest conflicte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.