Administracions

administracions

Fisersa nomena els membres del nou Consell d’Administració

Figueres de Serveis, l’empresa pública plurimunicipal de l’Alt Empordà, tindrà a l’alcalde Jordi Masquef com a president i al regidor Albert Alemany com a vicepresident

Figueres de Serveis SA, l’empresa pública plurimunicipal de l’Alt Empordà, ha nomenat els membres que formaran part del nou consell d’administració en la primera junta general després de les eleccions municipals. Seguint el procediment que marquen els estatuts de l’empresa plurimunicipal de serveis, la presidència del Consell d’Administració recau en l’alcalde de Figueres i per tant es nomena Jordi Masquef, que va ser investit batlle el passat 17 de juny. També segons els mateixos estatuts, es nomenen la resta de membres del Consell entre els quals hi ha representants de cadascun dels grups municipals de l’Ajuntament de Figueres i també hi ha representació de l’Ajuntament de Vilafant, del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i persones professionalment qualificades. En el pròxim consell d’administració es nomenarà el nou conseller delegat

Així, amb Jordi Masquef com a president del Consell d’Administració, la Junta General de Fisersa també ha nomenat Albert Alemany com a vicepresident. Els consellers seran Carme Martínez; Núria Navarro; Pere Giró; Agnès Lladó; Anna Morillas; Àngela Domènech; Jordi Vivó; Xavier Colomer; Cristina Serra; Francesc Pérez; Pere Cantenys i l’alcaldessa de Vilafant, Montse de la Llave.

En la mateixa junta general, celebrada el passat 10 de juliol, també es van nomenar els representants públics del consell d’administració de la societat mixta, Fisersa Ecoserveis, SA. Jordi Masquef n’és el president i els vocals són Carme Martínez, Pere Giró; Núria Bartrolich i Lluís Martínez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Infraestructures i serveis

La parada de Glòries del tramvia es posarà en servei el 9 de maig

Barcelona
estats units

Mor un segon denunciant de Boeing que havia alertat sobre problemes de qualitat

barcelona
PERPINYÀ

L’EsCat rep sis projectes per optar a ajudes de 2,2 milions d’euros

PERPINYÀ
SOCIETAT

Engeguen un dispositiu de vigilància per combatre el top manta a Cambrils

Cambrils
judicial

Comença el judici a l’acusat de matar un home per segrestar una dona i violar-la

cALONGE
societat

La Creu Roja va atendre unes 400.000 persones el 2023

Barcelona
infraestructures

Acabada la reparació de les rampes d’accés al passallís de l’Onyar

girona

La Setmana Cultural de la UPC ofereix quaranta activitats

TERRASSA

Instal·len 52 caixes niu per potenciar la reintroducció del xoriguer petit

MOLLET DE PERALADA