Administracions

El grup Solventa supera els 4 milions de facturació per primera vegada

El grup Solventa, fundada a Salt el 2001, ha superat els 4 milions d’euros en facturació per primera vegada. L’empresa es dedica al sector de les renovables, l’arquitectura, l’enginyeria i les instal·lacions. Ara, afronten el futur amb plans de creixement, ja que volen arribar als 15 milions el 2025. El pla estratègic de l’empresa inclou estrenar una nova seu central a Girona a principis de l’any que ve i tancar el 2023 amb una facturació de més de 6 milions. Per aconseguir els objectius del pla, Solventa preveu créixer en les instal·lacions fotovoltaiques, on fa més de vint anys que hi treballa. De moment ha realitzat més de 880 projectes.

La firma té l’enginyer Àlex Barceló com a conseller delegat i aquest any ha complert 22 anys des de la fundació. “Estem en una fase de grans canvis i creixement per a Solventa i per això ho hem de fer molt bé per continuar evolucionant i ser referents en el nostre sector”, destaca Barceló. Properament, s’incorporarà l’exdirector general de Resol, Joan Traveria, per assumir el lideratge estratègic del grup i consolidar les tres grans àrees de negoci esmentades anteriorment. El grup dóna feina directa a una trentena de persones, opera arreu de l’Estat i té entre els seus clients a Gosbi, Kave Home, PC Concentrol i Friselva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia