Administracions

Administracions

Comencen les obres per construir 53 pisos protegits

La nova promoció, al sector ITV, se suma a d’altres que s’estan fent a la ciutat

Ja han començat les obres per edificar 53 pisos protegits al sector ITV, a Sant Joan Despí, una promoció a càrrec de la societat cooperativa Llar Unió Catalònia. Aquesta va resulta l’adjudicatària, mitjançant concurs públic, de la parcel·la situada entre els carrers Major, Josefa Romeu i Gabriela de Frígola. Els pisos es van adjudicar als veïns i veïnes de la ciutat l’estiu passat. Es tracta de 51 immobles de tres dormitoris i dos de dues habitacions, a més de traster i plaça de pàrquing. La promoció es regeix per la modalitat de dret de superfície amb protecció oficial en règim general. La durada de l’adjudicació del dret de superfície és de 75 anys i, segons el consistori, aquest model permet reduir en un 20% el preu per metre quadrat respecte de l’establert per als habitatges de venda de protecció oficial de règim general.

La construcció d’aquesta promoció se suma a d’altres que ja hi ha en marxa al municipi. L’Ajuntament ha adjudicat dues promocions amb dret de superfície al carrer de Fontsanta, de 35 i 48 pisos respectivament, que està previst que s’entreguin al llarg d’aquest any. També els 105 pisos de venda que s’estan construint als blocs que estaven inacabats a l’avinguda de Barcelona. En els darrers quatre anys el consistori ha entregat 21 pisos de venda a i 64 de venda al barri de les Begudes, 11 pisos de lloguer i sis de venda al barri Centre, i 48 pisos de lloguer a Torreblanca. També preveu noves promocions públiques al barri de Torreblanca, amb 80 pisos de lloguer, a l’entorn de l’estació de Rodalies, amb 175 habitatges protegits. En els darrers 30 anys, l’empresa municipal ADSA ha construït o promogut uns 1.100 habitatges protegits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona