Administracions

Un cotxe amb càmera de lectura de matrícules controlarà la zona blava

El sistema permetrà detectar automàticament les infraccions dels vehicles estacionats

Un cotxe amb càmera de lectura de matrícules controlarà des d’aquesta setmana la zona blava de Lleida, el que permetrà detectar automàticament les infraccions dels vehicles estacionats. Un dels dos vehicles elèctrics de l’Empresa Municipal d’Agenda Urbana (EMAU) amb càmera de lectura de matrícules s’incorpora a l’operativa de vigilància de l’aparcament de rotació de la ciutat.

El sistema permet consultar de forma automàtica la base de dades de pagaments a partir de la matrícula dels vehicles estacionats, per comprovar si els conductors han pagat el tiquet de l’estacionament regulat. Durant aquesta setmana aquest vehicle començarà a circular ja i la persona que farà les tasques de vigilant ja podrà emetre denúncies. Es tracta d’un funcionament similar al Civicar de la Guàrdia Urbana, que controla altres tipus d’infraccions viàries, i complementarà la tasca dels vigilants de zona blava.

La posada en marxa d’aquest sistema de control és una de les condicions que s’establien en l’encàrrec de gestió que va fer l’Ajuntament de Lleida a l’empresa quan es van municipalitzar els serveis d’estacionament regulat, retirada i trasllat de vehicles i de gestió del dipòsit municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia