Administracions

El programa SMObilitza’t de Girona proposa 21 activitats gratuïtes per millorar l’ocupació laboral

L’Ajuntament de Girona ha programat un total de 21 activitats gratuïtes per al darrer trimestre del 2024, entre setembre i desembre, amb l’objectiu de millorar l’ocupació laboral de la ciutadania. Es tracta del programa de capacitació laboral SMObilitza’t del Servei Municipal d’Ocupació (SMO), que busca oferir eines i recursos a la població per a la recerca de feina, promoure l’autoconeixement i la definició d’objectius laborals concrets i realistes, i oferir informació actualitzada dels principals sectors d’ocupació.

“Des de l’SMO tanquem l’any amb la nova programació trimestral de l’SMObilitza’t. Oferim eines per garantir que tothom pugui construir un present i un futur millors. Eines actualitzades per assegurar que totes les persones accedeixin a feines de qualitat”, ha destacat la regidora de Treball de l’Ajuntament de Girona, Raquel Robert i Rubio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia