Administracions

administracions

El govern demana cooperació entre territoris per simplificar l’Ingrés Mínim Vital

La consellera de Drets Socials, Mònica Martínez Bravo, s’ha reunit avui amb representants dels governs basc i de Navarra per bastir un front de totes les comunitats per impulsar un canvi legislatiu en l’Ingrés Mínim Vital (IMV) per fer-lo més àgil, simple i eficaç. Coincidint amb la II Comissió de seguiment de l’IMV que s’ha celebrat a Navarra la titular de Drets Socials ha mantingut diverses reunions per conèixer l’experiència de diversos territoris en la gestió d’aquesta prestació, que Catalunya assumirà després que el mes d’agost signés un conveni amb l’Estat per al seu traspàs.

La consellera també ha assistit al seminari Claus per al futur de la Protecció Social a Espanya al voltant dels sistemes de protecció social, per compartir experiències, identificar reptes futurs i dissenyar polítiques per abordar-los. Ha inclòs dues taules rodones sobre les rendes mínimes autonòmiques i l’escalada de l’evidència en les polítiques social



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia