Salut

Municipal

discapacitats

Torredembarra estudia una nova residència

L'Ajuntament es planteja impulsar una residència per a discapacitats

El govern de Torredembarra vol promoure en un futur l'habitatge per a persones amb discapacitat, un dels reptes dels pròxims anys. El tinent d'alcalde d'Acció Social, Lluís Suñé, va anunciar a Ona la Torre que “el tema pendent de resoldre és la residència per a persones que tenen un grau més alt de dependència”, una mancança que hauran d'abordar en aquest mandat.

Suñé va destacar que Torredembarra ha esdevingut un referent en molts aspectes de l'atenció a persones amb diversitat funcional, gràcies a la tasca feta amb la Fundació Onada i l'Associació Matinada. El regidor també considera que s'ha treballat força per millorar la integració laboral dels discapacitats. En canvi, la residència “és un dels pocs serveis que falten a Torredembarra”, indica el director de la Fundació Onada, José Carlos Eiriz.

El tinent d'alcalde d'Acció Social creu que la pròxima revisió del POUM serà una oportunitat ideal per planejar la residència, ja que “permetrà reservar terrenys per a nous equipaments públics”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia