Societat

Solidaritat

Càritas d'Urgell presenta un pis d'acollida transitòria

És un projecte pioner a la diòcesi que es vol implantar a altres ciutats

Càritas d'Urgell ha presentat públicament un pis d'acollida transitòria que ha posat en marxa a la ciutat de Balaguer. Es tracta d'un habitatge on s'hi poden acollir temporalment fins a dues famílies en situació d'emergència per treballar paral·lelament la seva capacitació laboral i els recursos de gestió econòmica, familiar i social per tal de donar-los eines que els permetin retornar al mercat laboral i a un estat d'inclusió social plena.

Aquest recurs ha estat possible gràcies, en primer lloc, a la cessió d'un habitatge d'un particular de Balaguer i a la col·laboració d'administracions i empreses de la ciutat per poder rehabilitar l'habitatge i deixar-lo en condicions òptimes per a la seva habitabilitat.

Actualment, al pis d'acollida que hi ha a Balaguer ja hi viu una família, i s'espera que en les pròximes setmanes se n'hi instal·li una altra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]