Societat

Una protesta d'universitaris provoca retencions a l'AP-7 i a la B-30 a Cerdanyola del Vallès

Els manifestants han cremat diversos pneumàtics, cosa que ha provocat una densa columna de fum i ha obligat a tallar les dues vies en sentit Tarragona

Una protesta d'universitaris ha provocat retencions aquest dijous al matí a l'AP-7 i a la B-30 en sentit Tarragona. Els manifestants han cremat diversos pneumàtics que han provocat una densa columna de fum que ha obligat a tallar les dues vies durant més d'un quart d'hora.

L'acció ha estat difosa pels Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que mentre es feia la protesta han piulat al seu compte de Twitter “contra les taxes abusives, vaga combativa” i han afirmat: “els carrers seran sempre nostres”. Segons el Servei Català de Trànsit, la manifestació ha obligat a tallar l'AP-7 entre les 9.51 hores i les 10.10 i la B-30 entre les 9.51 i les 10.15 hores.

La incidència ha provocat 4,5 quilòmetres de cua a l'autopista i 2 quilòmetres de retencions a la B-30, tot en sentit Tarragona. Fins al lloc s'hi ha desplaçat una dotació dels Bombers que ha sufocat les flames en poca estona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia