Societat

Festes i tradicions

En Carnestoltes encara és viu a Calella i Pineda

Aquest dissabte s'hi celebrarà el Carnaval de l'Alt Maresme amb 44 comparses i uns 2.200 participants

Malgrat haver superat el dimecres de cendra, l'esperit del carnaval es manté intensament viu a Calella i Pineda de Mar, les dues poblacions que aquest dissabte acolliran el 18è Carnaval de l'Alt Maresme. Escollir aquest cap de setmana per celebrar-lo dóna l'oportunitat a comparses de diverses poblacions, com Lloret de Mar, Blanes, Tossa, Montcada i molts altres llocs que celebren el seu carnaval el cap de setmana anterior, a participar-hi i a formar plegades una de les rues més espectaculars i multitudinàries de la comarca. Enguany és previst que hi desfilaran trenta-tres comparses de més de 20 persones i onze més que agrupen menys de 20 participants.

La rua sortirà dissabte a les set de la tarda de l'avinguda Mediterrani i recorrerà l'avinguda de la Hispanitat del Poblenou de Pineda de Mar i el carrer de l'Església fins a Indústria (cantonada Monturiol) de Calella. La nit s'allargarà amb el ball amb orquestra a la Fàbrica Llobet Guri, on també es lliuraran els premis.

Carnaval

Dia 4, a les 19 h

www.carnavalaltmaresme.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.