Medi ambient

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

La temperatura màxima rondarà els 40ºC

  • VÍDEO: previsió del temps per al 19 de juliol

El cel continuarà serè o poc ennuvolat, tot i que a la tarda, arribaran alguns núvols mitjans per l’oest del país que tendiran a deixar el cel localment mig ennuvolat.

És probable algun ruixat feble o localment moderat i minso durant la tarda al Pirineu oriental i al Massís del Port, localment anirà acompanyat de tempesta i de pedra. La precipitació anirà acompanyada de fang.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Calor nocturna intensa en general, i xafogosa al litoral i prelitoral. Per la seva banda, la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament a les Terres de l’Ebre. A la resta serà entre lleugerament i moderadament més baixa, si bé a l’extrem nord-est baixarà acusadament. Els valors màxims rondaran els 40°C, motiu pel qual es manté l’avís per calor tant durant el dia com a la nit, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]