Medi ambient

medi ambient

Alerta per pluges fortes a sis comarques interiors, aquesta tarda

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat el nivell de prealerta davant la possibilitat de fortes pluges avui a sis comarques. Segons el Meteocat, els ruixats poden superar els 20mm en només mitja hora al Berguedà, el Ripollès, Osona, la Cerdanya, el Solsonès i l’Alt Urgell. Les pluges, segons les previsions, podrien començar a partir de les dues d’aquest migdia i allargar-se fins les dues de la matinada. Demà tornarà a baixar lleugerament la temperatura, amb predomini del sol. Malgrat això, hi haurà alguns núvols baixos durant el matí a les Terres de l’Ebre.

A la tarda, el Servei Meteorològic ha emès un nou avís per temps violent, en aquest cas a Osona i al Ripollès. Segons l’alerta, hi ha “perill màxim” per la possibilitat de forts vents, esclafits amb tornados o mànegues i pedra que pot superar els dos centímetres de diàmetre fins a les vuit del vespre. Fins a les sis de la tarda hores s’han registrat precipitacions al Ripollès, la Cerdanya i el nord del Berguedà i en punts com Núria s’han superat els 43 litres per metre quadrat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.