Medi ambient

MEDI AMBIENT

Primers resultats de l’estudi de consums d’aigua i energia al pavelló de Fontajau

L’objectiu de la recerca feta entre la col·laboració del Bàsquet Girona i l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) és la millora de la sostenibilitat

L’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) i el Bàsquet Girona han anunciat els primers resultats de la seva col·laboració amb l’objectiu de implementar accions de millora de sostenibilitat i aplicar tecnologies innovadores en l’àmbit de la gestió i aprofitament local de l’aigua i els recursos associats.

L’estudi dels consums d’aigua i energia en el pavelló municipal de Fontajau de Girona” és un treball que es centra en l’anàlisi de la sostenibilitat ala infraestructura esportiva amb especial atenció als consums d’aigua i electricitat, i que ha comptat amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament de Girona.

L’estudi s’ha realitzat a dues escales diferents. D’una banda, s’ha realitzat una anàlisi general que ha permès observar l’evolució del consum al llarg dels anys. D’altra banda, s’ha dut a terme una anàlisi detallada per analitzar els consums d’aigua i energia en cada hora, proporcionant així una visió completa de l’ús d’aquests recursos en el pavelló.

Com a resultat d’aquestes recerca s’han formulat diverses recomanacions per millorar la gestió sostenible de les instal·lacions. Aquests suggeriments tenen en compte tant els aspectes econòmics com els beneficis en termes d’estalvi d’aigua.

L’Ajuntament de Girona ja està aplicant de manera habitual algunes de les recomanacions que s’indiquen en l’estudi, que serveix també per assenyalar millores potencials en aquesta instal·lació emblemàtica de la ciutat.

Aquest treball conjunt de l’ICRA i el Bàsquet Girona destaca l’interès i l’aposta per la sostenibilitat i la utilització eficient dels recursos en el pavelló municipal de Fontajau, Girona.

Amb aquesta col·laboració, es busca contribuir a la preservació del medi ambient i promoure un ús responsable de l’aigua i l’energia en l’àmbit local. Això marca només el principi d’una sèrie d’iniciatives conjuntes que tenen com a objectiu la promoció de la sostenibilitat i l’eficiència en el consum d’aigua i energia. L’ICRA i el Bàsquet Girona estan compromesos a continuar treballant junts per implementar les recomanacions derivades d’aquest estudi i promoure la consciència ambiental a través d’accions concretes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tecnologia

Un altaveu dissenyat per resistir les aventures de tot l’estiu

Barcelona

Signat el conveni amb Enric Ruiz per construir el Centre Cultural d’Arquitectura

figueres
Societat

Lleida aprova la renovació urgent del contracte de jardineria

Lleida
Ciències

Mor el psiquiatre i jesuïta Jordi Font i Rodon, reconegut amb la Creu de Sant Jordi (2003)

Salellas defensa la proposta urbanística pel nou Campus de Salut

GIRONA
medi ambient

Més de 600.000 afectats a la Xina pel tifó Gaemi, que va deixar 5 morts a Taiwan

barcelona
Energia

Declaració d’Impacte Ambiental a tres parcs eòlics a l’Ebre

Batea
judicial

Amnistiat Adrián Sas, l’activista condemnat per agredir dos mossos en l’aniversari de l’1-O

barcelona
societat

Un centenar de persones assisteixen a l'acte de record de la Carla

girona