Medi ambient

Recullen 1.000 kg de brossa en la neteja del fons marí al segon moll

Diumenge passat va tenir lloc una nova jornada de neteja del fons marí, en aquesta ocasió al segon moll a la platja dels Palangrers, que va finalitzar amb l’extracció de 1.000 quilos de brossa, entre ells una vintena de pneumàtics i un contenidor.

En inspeccions realitzades anteriorment, s’havia detectat que el fons marí del segon moll i de la platja de Palangrers acumulava residus que requerien mitjans tipus grua per a la seva extracció. El diumenge passat, el Club Badia de Roses va posar fil a l’agulla i va organitzar una acció de neteja, que compta amb la col·laboració de Port de Roses, Ajuntament i Confraria de Pescadors.

El Port Roses va aportar mitjans humans -patrons, bussos i personal de suport-, mentre que la Confraria de Pescadors va facilitar una embarcació amb grua per extreure els materials més voluminosos. Les tasques realitzades van permetre d’enretirar una vintena de pneumàtics i un contenidor vell, amb un total de 1.000 kg de brossa extreta. Tot i aquesta important enretirada, es va detectar gran quantitat de residus, sobretot ampolles de vidre i llaunes, que s’espera poder extreure en properes neteges. Paral·lelament, també es va fer una neteja per terra a les roques del segon moll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]