La PDE es reunix amb el president de la CHE per parlar del pla de conca

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), juntament amb onze entitats conservacionistes més de tota la conca de l'Ebre, s'ha reunit aquesta setmana amb el president de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE), Rafael Romeo, per parlar del nou pla de la conca de l'Ebre i del procés participatiu que la CHE està obligada, per imperatiu de la directiva marc d'aigües, a seguir per redactar el nou pla de conca. «Això és un pas endavant respecte a abans quan només els usuaris del riu –regants i hidroelèctriques– hi podien dir la seua, però pensem que les aportacions de la ciutadania no queden prou reflectides en la documentació de la CHE, no hi ha ningú que aixeque acta», va manifestar la portaveu de la PDE, Susanna Abella, una de les persones que va estar a la reunió.

Concretament, les entitats participants, unides sota el nom de Conca Blava, van acordar coordinar-se més entre si i la CHE va comprometre's a assumir de cara el 2010 la proposta d'aquestes entitats de tenir un representant per cada comunitat autònoma de la Conca que coordinés les aportacions que s'haguessen generat. Respecte a la proposta catalana de cabals, la CHE continua sense pronunciar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.