Medi ambient

Medi Ambient

La lluita contra la mosca negra és “poc efectiva”

El delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha admès que els tractaments contra la plaga de la mosca negra efectuats durant els últims mesos al tram final de l'Ebre no han tingut l'efectivitat prevista. Pallarès ha lamentat que, tot i “l'esforç en temps de crisi” per posar els recursos econòmics a disposició dels tècnics per començar els tractaments el mes de febrer, la plaga continua afectant amb virulència la població riberenca. Després que alcaldes de la Ribera d'Ebre hagin mostrat el seu malestar per la situació al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, el delegat ha anunciat que estudiarà les causes i demanarà responsabilitats al final de la campanya.

“Els tècnics ens diuen que s'han fet els tractaments adequats. Hem de mirar què ha passat. Si hem fet un esforç en una situació de racionalització econòmica i en aquest tema no hem retallat ni un recurs, sinó que els hem ampliat, hem de veure-ho al final del tractament, a l'octubre, i asseure'ns per veure què s'ha fet malament. Demanarem responsabilitats pel que ha passat”, va afirmar Pallarès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.