Medi ambient

Garrotxa i Pla de l'Estany

Una jornada sense transport escolar al Pla de l'Estany i amb poques incidències

A la comarca de la Garrotxa, la mitjana de temperatura va ser de fins a 9 graus positius, tot i que a primera hora del matí les mínimes van vorejar els 4 graus negatius. A mitja tarda, el vent va accentuar la sensació de fred. Com que la neu no hi va caure, tots els serveis van funcionar amb normalitat i sense incidències. El túnel de Collabós, la connexió artificial del Ripollès i la Garrotxa, va continuar obert al trànsit, perquè els divendres no es tanca per les obres que s'hi duen a terme. Sí que estarà tancat dilluns a partir de les 7 del matí i fins a les 4 de la tarda.

Al Pla de l'Estany es va suspendre el transport escolar i això va fer minvar l'assistència a classe, encara que la totalitat dels centres d'ensenyament van obrir amb normalitat. Aquesta va ser l'única alteració important en una jornada marcada pel fred i el vent. A Banyoles, la temperatura mínima va ser d'1,9 graus sota zero (a les 8.48 h) i la màxima, de 7,2 positius (15.02 h).

J.C. / R.E.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.