El subdelegat de Castelló visita l'oficina d'Escal UGS a Vinaròs i defensa el projecte Castor

El subdelegat del govern espanyol a Castelló, Antonio Lorenzo, va visitar ahir l'oficina que l'empresa Escal UGS, promotora del projecte Castor, ha instal·lat al port de Vinaròs, i va defensar aferrissadament el projecte. «Representa una inversió de més de 1.300 euros i això és una aposta decisiva per al futur de la comarca, una aposta de futur per al treball i l'ocupació al Baix Maestrat, a més d'una aposta de benestar i seguretat per als ciutadans», va afirmar Lorenzo.

A més, el subdelegat a Castelló va destacar també que el magatzem de gas submarí davant de les costes d'Alcanar i Vinaròs és també un projecte «fonamental» i «estratègic» per al subministrament energètic a l'Estat. «Per això el govern espanyol està molt interessat que tire endavant i que es complisquen els terminis previstos», va afegir-hi.

El president d'Escal UGS, Recaredo del Potro, va acompanyar Lorenzo en la seua visita a l'oficina d'informació i va assegurar que el procés de tramitació del projecte Castor era «totalment transparent» i que s'està duent a terme segons els terminis previstos.

Segons Del Potro, hi ha 600 magatzems com el que es projecta fer a la costa de Vinaròs arreu del món i molts estan instal·lats en països europeus. «Estem tranquils perquè és un projecte sòlid i ben documentat», va dir Del Potro en referència a les crítiques del diputat d'ICV al Congrés, Joan Herrera, i a la decisió del Ministeri d'Indústria d'allargar 30 dies més la tramitació del projecte, després de traduir al castellà una sèrie de documents que només estaven escrits en anglès. «Europa ha recomanat a l'Estat espanyol que ampliï els seus magatzems de gas», va afegir-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Els firaires es queixen que la Copa Amèrica els impedeix ser a la festa major de la Barceloneta

BARCELONA
societat

Recuperen dos gossos amb signes de desnutrició i ferides

platja d’aro
Societat

Mor als 56 anys l’activista veïnal barceloní, Pere Nieto

societat

Restauren 4 barraques de vinya i més de 100 metres de murs de pedra seca al Bages en un programa de reinserció laboral

MANRESA
Països nòrdics

Dinamarca ampliarà el dret a l’avortament fins a les 18 setmanes de gestació

barcelona
societat

El SAT Teatre Centre obre una campanya per captar socis

sant joan de les abadesses
policial

Els Mossos desplegaran la Unitat de Medi Ambient al port de Tarragona al juny

TARRAGONA
salut

El Col·legi d’Infermeres exigeix el triple de llevadores a Tarragona i l’Ebre

TARRAGONA
Infraestructures i serveis

La parada de Glòries del tramvia es posarà en servei dijous

Barcelona