Medi ambient

Querella a l'alcaldessa de Rubí per injúries

El nou capítol del serial dels abocadors de Can Balasc i Can Carreras de Rubí ha acabat amb l'empresa TMA Grupo Sánchez presentant una querella criminal contra l'alcaldessa, Carmen García, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, i un tècnic municipal. El gerent de la companyia, Andreu Sánchez, va confirmar que els serveis jurídics han interposat la querella per prevaricació, injúries i blasfèmies, desacataments i incompliments reiterats de sentències judicials i persecució constant després de “setmanes i mesos de pressió de l'Ajuntament”. Segons va explicar Sánchez, els impedeixen desenvolupar la seva feina a la finca de Can Balasc.

El consistori va demanar fa uns quants dies autorització judicial després que no els deixessin entrar al recinte per fer complir el decret de suspensió d'obres del 20 de gener, ja que considerava que no s'ajustaven a la llicència concedida, que segons el consistori era per a activitats extractives i no per a un nou abocador. Segons Sánchez, la sentència del 2012 va obligar el consistori a atorgar a TMA una llicència per poder construir una planta de tractament de residus a Can Balasc, perquè s'hi pugui fer l'activitat que es desenvolupa a l'abocador de Can Carreras una vegada finalitzi la seva vida útil, el 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.